EUROSAF Inclusive European Championship

6 april 2021

Bij RS Sailing is onze missie om iedereen een mogelijkheid te bieden om het water op te gaan. Daarom zetten we ons ook in voor sailability met de RS Venture.

De komende tijd zullen er veel grote Sailability evenementen in Nederland zijn samen met RS Sailing. Zoals het Europees Kampioenschap. Tijdens de Allianz Regatta, het grootste zeilevenement van Nederland, zal ook het EUROSAF Europees kampioenschap plaatsvinden. Van 2 juni tot 6 juni zullen verschillende paralympische klasse zeilen voor de verschillende Europese Kampioenschap titels. Ook de RS Venture zal meedoen als een van deze paralympische klasse. Op de website kunt u zich aanmelden voor het kampioenschap.  

RS Sailing is enthousiast om aan te kondigen dat er, ter voorbereiding van dit evenement in Medemblik, 4 RS Venture’s ter beschikking zullen zijn vanaf 14 april. De boten kunnen door de teams gebruikt worden om te trainen op het water waar het Europees kampioenschap plaats zal vinden. Daarnaast kunnen zeilers zich ook aanmelden voor een clinic verzorgt door Christoffel van Hees. Tenslotte, zullen de boten ook beschikbaar zijn voor de training die georganiseerd wordt door het Power Development Program. Op de website van RS Sailing kunt u zich aanmelden voor deze mogelijkheden om de RS boten te gebruiken. 


Terug naar overzicht