Eerste RS21 WK was een groot succes!

7 november 2022

40 boten uit 13 landen hebben 4 dagen gestreden om de titel!

160 zeilers waren afgereisd naar Biograd na Moru, Kroatië voor een super gaaf evenement. 

Op de eerste dag was we weinig wind maar konden er toch 2 mooie wedstrijden gevaren worden. Vrijdag zijn alle boten 's morgen even uitgevaren maar bleek de wind helaas te hard voor een goede wedstrijd. Ondanks dat iedereen even heerlijk buiten gevaren heeft bleef het daar bij voor de vrijdag en was er tijd voor een feest met live band. Op zaterdag was er wederom harde wind maar de condities waren goed voor een hele spectaculaire wedstrijd. Voldaan waren de zeilers klaar voor een heerlijk diner. Op zondag zijn er 3 wedstrijden gevaren met een heerlijk zonnetje en windje. Als afsluiter van dit fantastische evenement was er nog een mooi prijsuitreiking waarna alle boten weer terug richting huiswaards gingen. 

Gefeliciteerd alle winnaars!
Open:
[🥇] Gianluca Grisoli - ITA 225
[🥈] Giovanni Meloni - ITA 244
[🥉] Martin Reintjes - ITA 243

Amateurs:
[🥇] Hugh Watson - GBR 211
[🥈] Wojciech Myoliwiec - POL 213
[🥉] Claudia Rossi - GER 289

Kijk hier voor de volledige uitslagen  

Op naar Sardinië 2023! 


Terug naar overzicht