RS Sailing laat Boot Düsseldorf dit jaar varen, maar nodigt je uit voor een exclusieve testdag in Bruinisse.

18 januari 2024

RS Sailing slaat dit jaar de boot Düsseldorf-beurs over. Waarom? Samen met RS Sailing Duitsland en RS Sailing internationaal is er besloten om ons te richten op het persoonlijker maken van contacten en om meer tijd te besteden aan andere evenementen.

RS Sailing slaat dit jaar de boot Düsseldorf-beurs over. Waarom? Samen met RS Sailing Duitsland en RS Sailing internationaal is er besloten om ons te richten op het persoonlijker maken van contacten en om meer tijd te besteden aan andere evenementen.

Soms moet je de zeilen bijstellen en een andere koers kiezen. Dit jaar willen wij onze energie steken in een RS Sailing testdag, de Wereldkampioenschappen RS Feva en RS500 en diverse andere evenementen. Boot Düsseldorf past dit jaar daarom niet in dat plaatje, maar maak je geen zorgen… We hebben iets speciaals voor jou in petto!

Niet op Düsseldorf maar wel bootshowactie:

Terwijl wij niet op de beursvloer staan, kun jij nog steeds profiteren van onze speciale acties die gelden tijdens de show periode.

Bestel in de maand januari een gloednieuwe RS Sailing boot en krijg een gratis dekzeil cadeau!

Wil je de verschillende modellen eerst zien of proefvaren? Dat kan! Kom naar onze testdag op zondag 30 juni.

 

Meer informatie over de testdag

Terug naar overzicht