RS klasse training in Bruinisse

21 april 2021

Dit weekend waren er in Bruinisse wel drie RS klasse aan het trainen met het mooie weer. Heb jij ook een RS boot en wil je de volgende training bijwonen dan kan dat zeker.

De RS Sailing klasse staan bekend om hun laagdrempeligheid en vooral de gezelligheid die er heerst in de groep. Er is voor iedereen een plekje in zo’n klasse, als je veel wedstrijden wilt varen dan kan dat zeker en als je wat minder competitief bent ben je ook van harte welkom.

Dit weekend waren er drie klasse training in Bruinisse. De RS Feva klasse was met de grootste groep, er deden aan deze training namelijk wel 24 RS Feva’s mee. De trainingen werden voornamelijk georganiseerd door trainers vanuit de klasse. Voor veel zeilers was dit een van de eerste mogelijkheden om eindelijk weer samen met hun klasse-genootjes te zeilen en daarom een groot succes.

De RS500 klasse en de RS Aero klasse hadden voor dit weekend ook een training georganiseerd. Zo kregen de RS Aero zeilers op zaterdag een training van Pieter Nijsen en op zondag kregen de RS500 zeilers een training van Cedric Willekens. 

Heb jij nu ook een RS boot en lijkt het  je leuk om de volgende keer aan deze trainingen mee te doen, bezoek dan ook de klasse website of bekijk de kalender om op de hoogte te blijven van deze trainingen.


Terug naar overzicht