Business Regatta

De business regatta is voor bedrijven de unieke kans om te netwerken. Schippers van de verschillende bedrijven worden uitgedaagd in een compleet verzorgde wedstrijddag. Uiteraard wordt de wedstrijddag afgesloten met een gezamenlijk drankje.

De eerste Business regatta staat gepland op vrijdag 30 juni. De Business regatta is gratis voor alle schippers van bedrijfsabonnementen. Zij mogen tegen betaling introducés meenemen.

Meld je aan

Aquavitesse Cup

De Aquavitesse Cup biedt voor de persoonlijke abonnenten ook de kans om andere abonnementhouders te ontmoeten en samen te varen.

Dit jaar staat de eerste Aquavitesse Cup gepland op zaterdag 23 september. De Aquavitesse Cup is gratis voor de schippers van een persoonlijk abonnement. Daarnaast is het mogelijk voor niet schippers of abonnementhouders om, tegen betaling aan te melden voor de Aquavitesse Cup.

Meer informatie

Eigen bedrijfsregatta

Aquavitesse kan volledige verzorgd teambuilding en relatiedagen verzorgen waarbij met deze sportieve boten het team uitgedaagd wordt. Omdat alle boten identiek zijn vaar je eerlijke wedstrijden. Door het sportieve karakter van de boot zijn de wedstrijden uitdagend voor zowel de beginnende wedstrijdzeiler als de doorgewinterde wedstrijdzeiler.  

Meld je aan

Voordelen van wedstrijden met sportboten

Wedstrijden zeilen met sportboten kent vele voordelen. 

  • Sportieve boot met beperkte bemanning
  • Een klein budget
  • Eenheidklasse varen
  • Echte zeilsensaties

Dit is leuk voor de echte toppers maar ook een uitgelezen kans om je zeilskillf te verbeteren 

Vaar jij binnenkort mee met de RS21?