Business Regatta

De business regatta is voor bedrijven de unieke kans om te netwerken. Schippers van de verschillende bedrijven worden uitgedaagd in een compleet verzorgde wedstrijddag. Uiteraard wordt de wedstrijddag afgesloten met een gezamenlijk drankje.

De eerste Business regatta staat gepland op vrijdag 30 juni. De Business regatta is gratis voor alle schippers van bedrijfsabonnementen. Zij mogen tegen betaling introducés meenemen.

Meld je aan

RS21 Experience

Kun je al zeilen maar wil je graag de stap maken naar een sportboot of leren wedstrijd zeilen? In beide gevallen is de RS21 experience de juiste keuze! De RS21 Experience bestaat uit kennis making met de RS21 en het team waarmee je die dag gaat varen. Na de lunch start het wedstrijdgedeelte. We leggen de basis uit en gaan daarna korte wedstrijdjes varen. 

Meer informatie

Avondwedstrijden bij WSV Herkingen

Door het succes van het eerste jaar hebben wij besloten om de avondwedstrijden in de vaste kalender op te nemen. Ben jij er dit jaar ook bij?

Er word competitief gevaren maar ook de beginnende wedstrijd zeiler is welkom. Je kunt het abonnement inzetten om deel te nemen aan deze wedstrijden. Kun je geen complete bemanning vinden maar wil je wel mee varen, laat het ons weten dan brengen je in contact met andere zeilers.

Read more

Eigen bedrijfsregatta

Aquavitesse kan volledige verzorgd teambuilding en relatiedagen verzorgen waarbij met deze sportieve boten het team uitgedaagd wordt. Omdat alle boten identiek zijn vaar je eerlijke wedstrijden. Door het sportieve karakter van de boot zijn de wedstrijden uitdagend voor zowel de beginnende wedstrijdzeiler als de doorgewinterde wedstrijdzeiler.  

Meld je aan

WK RS21 2024

Met een abonement is het ook mogelijk om deel te nemen aan het WK. De RS21 Worlds worden in 2024 gevaren van 21 tot 28 september bij Club Nautic L'Escala, Spanje.
In 2024 wordt voor de derde keer een WK gevaren. De vorige edities waren onvergetelijk. Overdag wedstrijden varen op zeer hoog nivea en eind van de dag met elkaar genieten van een borrel of diner. Dit is een evenement dat je niet wilt missen! Nieuw dit jaar is de familiy & friends pas. Zodat alle supporters niks hoeven te missen van alle gezelligheid op de kant. 

Meer informatie over de Worlds 2024

Voordelen van wedstrijden met sportboten

Wedstrijden zeilen met sportboten kent vele voordelen. 

  • Sportieve boot met beperkte bemanning
  • Een klein budget
  • Eenheidklasse varen
  • Echte zeilsensaties

Dit is leuk voor de echte toppers maar ook een uitgelezen kans om je zeilskillf te verbeteren 

Vaar jij binnenkort mee met de RS21?